Sivut

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Blogistanian kirjapalkinnot 2019: minun ehdokkaani



On jälleen aika äänestää Blogistanian kirjapalkinnoista. Tässä ovat minun ehdokkaani.



3 pistettä - JP Koskinen: Tulisiipi








14 kommenttia:

  1. Samaa mieltä JP Koskisen Tulisiivestä: selvä ykkönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ehdoton ykkönen, en edes harkinnut mitään muuta ykkössijalle! Toisen ja kolmannen paikalle mulla oli monta tulijaa ja pähkäilin vielä postausta kirjoittaessakin vaihtoehtoja.

      Poista
  2. Olen lukenut sekä Hovitanssijan että Tulenarkoja asioita, mutta bloggaukset ilmestyvät myöhemmin. Hovitanssija on huippuhieno teos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hovitanssija yllätti kyllä minut niin isosti, se oli niin paljon enemmän kuin osasin odottaa. Ja Tulenarkoja asioita taas piti hyvin otteessaan kaikkine juonimutkitteluineen.

      Poista
  3. Hovitanssija minun pitää kyllä muistaa ottaa lukuun jossain vaiheessa kevättä. Kiva, että Fagerholmin kirja sai sinultakin pisteitä. Itse en ehtinyt sitä lukemaan, mutta noin yleisesti kyllä tykkään Fagerholmin kirjoitustyyli tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hovitanssija kannattaa kyllä lukea, siinä on niin paljon vivahteita. Fagerholmia tekisi kyllä mieli lukea lisää.

      Poista
  4. Tuumailin tuota Tulenarkoja asioita, kyllä se omalle käännöskirjojen TOP5-listalleni mahtui. Kotimaisist akirjoista on Kerrostalo lukematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrostalo toimi Jonna Järnefeltin lukemana todella hyvin. Luin kai viisi viime vuoden käännöskirjaa, kahdelle tosiaan päädyin antamaan pisteitä. Suhtauduin ehkä turhankin kriittisesti siihen yhteen pisteeseen, kun en halunnut sitä kenellekään jakaa...

      Poista
  5. Kiitoksia äänestykseen osallistumisesta. Globalian äänet poimittu.

    VastaaPoista
  6. Apua, Kerrostalo(kin) viime vuoden upeista kirjoista vielä lukematta! Mahtavaa, että äänestit sitä. Luulen että pidän siitä, kunhan ehdin lukea. Se ikuinen ihana ongelma. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuttu ongelma, siitä ei pääse mihinkään :D Suosittelen kyllä tarttumaan vielä Kerrostaloon jos vain löydät sille sopivan tilan.

      Poista