Sivut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Lukumaraton 6.-8.3.20: Lopputulos


Nyt on startattu! Eli olen mukana lukumaratonilla lauantaista klo 15 sunnuntaihin klo 15. 


Starttasin lukumaratonin äänikirjalla, aika monesti jo blogeissa näkyneellä Sayaka Muratan Lähikaupan naisella. Ensin Vuokko Hovatan ääni ei mielestäni sopinut tähän mutta totuin nopeasti. Alku vaikuttaa lupaavalta :)

Lauantai, klo 19.16
Oi, tämä oli ihana kirja! Lukekaa ihmeessä :)
3 h 50 min mittaisen äänikirjan kuunteluun meni aikaa 4 h 15 min eli 25 min tuli oltua ilman luureja välillä. Koirien vika kun vaativat huomiotani ;)

En tiedä vielä mitä lukisin seuraavaksi, nyt pitää lämmittää itselleen iltaruokaa, mies on töissä.

Lauantai, klo 22.13
Kolme tuntia myöhemmin olen lukenut 219 sivua eli kokonaan Maritta Lintusen muutaman vuoden takaisen novellikokoelman Takapiru. Tykkäsin hänen romaanistaan Stella ja halusin lukea lisää Lintusta, tässä oli kyllä mulle mieleisiä novelleja. Sitten taas pinkan kimppuun vai valitsisiko uuden äänikirjan?

Lauantai, klo 22.35
Aikani arvottuani päätin ottaa uuden kirjan kuunteluun ja valitsin Sadie Jonesin Käärmeet. 

Lauantai, klo 01.55
Olen kuunnellut Käärmeitä 2 h 29 min ja lukenut loppuun kesken olleen makkarikirjani, ts kirjan jota luen aina nukkumaan mennessä, Laura Lähteenmäen Sitten alkoi sade. Yhteensä tähän mennessä 6 h 19 min ja 237 sivua.
Unirytmi laahaa taas jäljessä, yleensä mennään nukkumaan tähän aikaan, mutta nyt aletaan yöpalalle ja katsotaan ampumahiihtoa.

Sunnuntai ja loppuyhteenveto

Tänään ehdin lukea vain Hannele Richertin sarjakuvan Suuntavaisto, 102 sivua.

Yhteensä:
luin 339 sivua
kuuntelin 6 h 19 min

4 kommenttia:

  1. Mukavaa maratonia sinulle! Lopettelin juuri oman urakkani, mutta viimeisin maratonkirja oli niin koukuttava, että jatkan sen parissa vielä tänä iltana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen nyt valmis ja kiitettävän hyvin pysyin poissa somesta eilen :D Enemmän meni tällä kertaa äänikirjaosastolle...

      Poista
  2. Hyvä tulos, onnea tästä. Kiitos Lähikaupan nainen -vinkistä. Hyvää naistenpäivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kukkapuskaa täällä näkynyt, vaikka kuinka naistenpäivä ;)

      Tuo Lähikaupan nainen oli kyllä mielestäni kehujensa mittainen ja tykkäsin myös siitä miten se päättyi :) Suosittelen ilman muuta!

      Poista