Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2020

Lukumaraton 6.-8.3: Valmistautumista


Viikonloppuna on taas tarjolla lukumaraton ja blogini on mukana :) Ajatuksena olisi aloitella lauantaina iltapäivällä, mies on töissä iltavuorossa niin ei tarvitse seurustella siipan kanssa ;)

Maratonia emännöi tällä kertaa Yöpöydän kirjat -blogin Niina, ja koska lukemisen voi tosiaan aloittaa vasta lauantainakin, ehdit vielä ilmoittautua mukaan. Lue lisää Ninan blogista.

Minulla on vielä aika paljon luettavaa jäljellä ystävänpäivän maratonilta ja tällä välin olen lainannut vielä muutaman kokoelman novelleja ja muita kirjoituksia. Niiden lisäksi valikoimassa on pari sarjakuvaa ja muutama näytelmä. Menossa on näytelmähaaste ja Minna Canth -haaste joihin voisi myös lukea jotain. Canthia lukupinossa löytyy Papin perhe ja Murtovarkaus, näytelmistä lisäksi Maria Jotunin Kultainen vasikka. Tarjolla on siis monta klassikkonäytelmää ja vastaavasti 2020 ilmestynyt novellikokoelma, Marko Järvikallaksen Mihin täällä voi mennä. Kokoelma vaikuttaa todella kiinnostavalta, siinä luvataan olevan psykologista jännitettä, elämän saranakohdissa olevia ihmisiä. 


2 kommenttia: