Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Ystävänpäivän lukumaraton




Se on helmikuu ja Ystävänpäivä on ihan nurkan takana. Kirjabloggaajat viettävät sitä jälleen lukumaratonin merkeissä ja oma blogini lupautui tällä kertaa emännäksi..

Ystävänpäivä osuu tänä vuonna perjantaille ja maratonille voi osallistua perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina. Lukuaikaa on tuttuun tapaan 24 tuntia ja lukea voi tuolla aikavälillä kahden päivän aikana, esimerkiksi perjantaista klo 18 lauantaihin klo 18 saakka. Kaikki tauot sisältyvät siis tuohon 24 tuntiin.

Ilmoittautua voitte kommentoimalla, jos sinulla on kirjablogi linkitä mielellään siihen. Osallistuminen ei silti vaadi blogia eikä someaktiivisuutta. Mielellään käymme kuitenkin kurkkimassa esimerkiksi lukusuunnitelmiasi (eli sitä hervottoman korkuista pinkkaa jonka olet maratonille varannut), lukunurkkaustasi (pehmoista vilttiä ja vaahtokarkkikaakaota?) ja maratonin etenemistä blogeissa, Twitterissä, Instagramissa / Bookstagramissa jne.

#lukuhaaste

Kaikki lukeminen lasketaan, myös äänikirjat. Kun olet päättänyt maratonisi, laske lukemasi sivut ja/tai kuuntelemasi aika yhteen ja tee koontipostaus johon listaat myös kirjasi. Käy sitten linkittämässä oma tuloksesi koontipostaukseen, jonka laitan blogiin ystävänpäivänä ja linkitän myös tähän. Jos sinulla ei ole blogia, voit laittaa loppusaldosi ja kirjalistasi suoraan kommenttina. Lupaan tehdä jonkinlaisen tilastokoosteen maratonviikonlopun jälkeen. 

Toivottavasti maraton innostaa monia lukijoita mukaan, ilmoittaudu sinäkin!

Osallistujat:

Kirjan jos toisenkin / Jane
Limalepakon kirjablogi / Anni
Oksan hyllyltä / MarikaOksa
Yöpöydän kirjat / Niina T.
Taikakirjaimet / Raija
Kuunnellut äänikirjat / Satu 
Kirjojen kuisketta / Anneli A
Villasukkamurmelin kirjablogi / Emmi
Narseskan elämää / Narseska
Musteen jäljet / Hanna-chan


20 kommenttia:

  1. Ja olen siis Limalepakon kirjablogi

    VastaaPoista
  2. Mukana! Siitä on tosi kauan kun viimeksi olin mukana maratonilla, ihanaa että nyt pääsen taas mukaan. 😊

    VastaaPoista
  3. Mukana ollaan!
    kuunneltua.blogspot.com
    eli Kuunnellut äänikirjat -blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että lähdet mukaan :) Veikkaan että kuuntelen kirjaa itsekin useamman tunnin tällä maratonilla.

      Poista
  4. Hei Jane. Minäkin tulen mukaan tähän maratoniin. En ole koskaan osallistunut mihinkään maratoniin, niin taidanpa nyt kokeilla. Muistan, kun Krista oli aina niin innokas osallistumaan maratoneihin.
    Eli mukana ollaan. Kirjojen kuisketta -blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Krista oli tosiaan hyvin innokas lukumaratoonari ja ennätti lukea ihan mielettömät määrät sivuja sen 24 tunnin aikana! Tervetuloa mukaan joukkoon ja toivottavasti nautit :)

      Poista
  5. Minäkin mukana, eli Villasukkamurmelin kirjablogi https://villasukkamurmeli.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Mukana, pitkästä aikaa :) Kirjablogini on edelleen olemassa mutta olen päättänyt yhdistää sen toiseen blogiini ennen kuin saan tarpeeksi rohkeutta perustaa youtubeen kirjakanavan. Mutta siis maratonpostaukset tulisi osoitteeseen

    https://narseskanelamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Myöhässä mutta mukana ollaan luku haasteessa. Kerrankin löytyy myös lukuintoa ��

    https://kirjavaltakunta.blogspot.com/?m=1

    VastaaPoista
  8. Parista ilmoittautuneesta blogista ei löydy vielä maratonin tietoja, joten odottelen ainakin huomiseen ennen kuin julkaisen koosteen :)

    VastaaPoista