Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

#Kirjakuvapäivässä: Talvinen kansikuvaLumisesta kansikuvasta tuli heti mieleeni John Boynen Tarkoin vartioitu talo jonka luin pari vuotta sitten kun minulla oli jo tämä blogi. Bongasin sen mukaani kirjaston ständistä johon oli kerätty talvisia romaaneja ja muistin nähneeni tuon kannen aiemmin muutamassa kirjablogissa. Niin pinnallisesta syystä tulin kirjan lukeneeksi ja mitä siitä tuumasin voit lukea arviosta: Tarkoin vartioitu talo

3 kommenttia:

 1. Onpa ihana kansi. Se vaikuttaa kyllä paljon, tarttuuko kirjaan vai ei. Jos on täysin epäkiinnostava ja kirjailijan nimikään ei sano mitään, ei sitä välttämättä tule juuri takakanttakaan kurkittua.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vaikuttaa. Esimerkiksi Liane Moriartyn viimeisimmässä ja näköjään seuraavassakin suomennoksessa on niin hirveät kannet, että lukematta jää, kun en niin isosti pitänyt siitä ekasta jonka luin. Jos se olisi ollut mielettömän hyvä, niin kukisin varmasti kannesta riippumatta.

   Poista
 2. Tuo kansi valittiin 2011 blogissani kauneimmaksi ehdokkaistani.

  Kirjassa häiritsi se, että tsaariperheelle oli keksitty ylimääräinen lapsi! Olen erittäin kiinnostunut Nikolai II.sta ja tiedän, että kirja on fiktiivinen, mutta nyt meni minulle liikaa yli:)

  VastaaPoista