Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2016

#Kirjakuvapäivässä: Kansikuvarakkautta

Nyt oli helppo valinta! Luettuani kolmoskuvan aiheen näin vastauksen siihen heti mielessäni. Kuva on lainattu netistä.Siinä on rakkausromaani ihan omassa luokassaan ja elokuvan tähtipari niin täydellinen. Olen lukenut Tuulen viemää pari kolme vuotta ennen blogini aloittamista eli 2010-luvun vaihteessa. 

Luin sen perään myös Alexandra Ripleyn kirjoittaman jatko-osan Scarlett, johon olin hyvin pettynyt. Sitä luki vähän siihen malliin, että heti kun joku käänne ei miellyttänyt, muistutti itselleen, että eihän tämä edes ole Mitchellin kirjoittama, siksi se menee ihan väärin!

4 kommenttia:

 1. Tuulen viemän kansi on niin ihana, aivan kuten kirjakin. Olen miettinyt uusintalukua joululle. :) Minä tykkäsin myös jatko-osasta, vaikka olihan se tietysti vähän eri sarjaa kuin Mitchellin kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kansi on aivan ihana, unohdin sen mainitakin vaikka siitä kaikki lähti ❤
   Vaikka uskon että kertaluku riittää minulle niin kuin kirjoista yleensäkin, olen silti hassulla tavalla mielissäni siitä, että olen Tuulen viemää lukenut, enkä vain katsonut leffaa :-)

   Poista
 2. Minäkin olen lukenut tämän joskus tosi kauan sitten. Elokuvan olen katsonut varmaan sata kertaa <3 Minulla on muuten Scarlett hyllyssäni, mutta en ole sitä lukenut. Sain sen joskus lahjaksi. En ole sitä halunnut lukea, koska en oikein innostu "keinotekoisista" jatkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leffa on kieltämättä tullut nähtyä monesti :-) Eikä sitä Scarlettia kannata lukea jos ei ole siihen fiilistä. Vaikka onhan se toki mahdollista, että olisitkin positiivisesti yllättynyt :-D

   Poista