Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Sue Moorcroft: A Summer to Remember


 Sue Moorcroft: A Summer to Remember
Avon, 2019
Lukija: Sophie Aldred
Kesto: 10h 52min


Clancyltä kaatuivat kerralla kaikki elämän peruspilarit Lontossa, rakkauselämä, työ, ystävät ja koti, kun hänen sulhasensa, vieläpä kesken heidän häidensä suunnittelun, jäi kiinni asiakasyrityksen edustajan kanssa kirjaimellisesti housut kintuissa. Kun niin moni asia vaati yhtäkkiä uutta suuntaa, Clancy ei miettinyt kahdesti kun kuuli että Nelson's Barissa kaukana Norfolkissa tarvittiin talonmiestä. Se oli pieni saari (ei siis kuppila!) ja siellä elettiin edelleen ilman wifin kaltaisia mukavuuksia. (Internet not-spot sai minut nauramaan ääneen!) Ehkä ihan hyvä paikka ottaa aikalisää?

Nelson's Bar oli saanut nimensä Lordi Nelsonilta juhlistamaan tuota lähistöllä syntynyttä sotasankaria. Clancyn paluu saarelle ei sen sijaan ollut juhlittu, sillä käytyään siellä viimeksi kuusi vuotta sitten hänen serkkunsa, Awful Aliceksi sittemmin nimetty, oli jättänyt sulhasensa alttarille eikä kumpaakaan serkkua oltu sen koommin kaivattu takaisin. Alice oli kuitenkin edelleen toinen osakas Roundhouse Row Holiday Cottagessa, jonka toinen osakas olikin sitten Alicen alttarille jättämän Leen veli Aaron. Aaron pelkäsi että Leen haavat aukeavat taas kun Clancyn saapuminen saarelle tuo vanhat muistot mieleen eikä Clancyltä jää huomioimatta, miten häntä kyräillään. Loistavat lähtökohdat kaikin puolin, mutta aina ei voi valita.

Kun kuvioihin lisätään kaksi teinipoikaa jotka ovat parhaat ystävykset ja kuten käy ilmi vähän muutakin ja rakkautta Leen ja luonnollisesti Aaronin välille, saadaan aikaan A Summer to Remember.

Kirja oli aika tyypillinen feelgood, mutta melko hyvin eikä liian vakavasti kirjoitettu. Mielestäni kevyt huumori silmäkulmassa on aina hyvä lisä näihin.


2 kommenttia:

  1. Näitä feelgood-kirjoja tarttee kyllä aina välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Olen huomannut että mitä enemmän koronaa ja sotia tulee joka tuutista, sitä enemmän mielihyvää kaipaa kirjoista ❤️

      Poista