Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2016

30 sivua joka päivä koko marraskuun ajan!


Tänään käynnistyy jo kolmannen kerran kirjailija Karo Hämäläisen ideoima lukuhaaste, jossa koko marraskuun läpi luetaan porukalla vähintään 30 sivua kirjallisuutta joka päivä. Monille meistä tämä määrä on pieni, "ainahan sitä vähintään 30 sivua tulee päivittäin luettua", mutta haasteesta erityisen mukavan tekee sen yhteisöllisyys. Facebookissa voi liittyä ryhmään Lukuhaaste 2016, sielläkin on jäseniä jo pitkälti yli 400. 

Vähintään 30 sivua, jemmaan et voi lukea; viikonloppuna 50, maanantaina 10 😉 Vaikka moni pitää kirjaa lukemisistaan erityisen tarkasti juuri marraskuussa, säännöt eivät ole tärkeintä, sillä Hämäläisen sanoin, tärkeintä on lukeminen! Minähän rakastan tilastointia, joten teen myös päivittyvän postauksen miten marraskuun lukemiset etenevät.

Itselläni on parhaillaan luettavana Linn Ullmannin (elokuvaohjaaja Ingman Bergmanin ja näyttelijä Linn Ullmannin tyttären) romaani Rauhattomat, jossa kirjailija haastattelee vanhenevaa isäänsä ja kertoo lapsuudestaan niin isänsä kuin äitinsä kanssa. Marraskuun haaste käynnistyy siis norjalaiskirjailijattaren seurassa. 

Kaikki kaverit, kaimat ja kylänmiehet, mukaan hauskaan haasteeseen ❤

4 kommenttia:

 1. Haasteessa mukana. Monesti tulee luettua reilusti yli tuon 30 sivua päivässä, toisaalta taas välillä on useamman päivän tauko, joten kyllähän tämä tarpeeseen tulee. :)
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä muutenkin tulee luettua, mutta pidän tämän tapahtuman yhteisöllisyydestä :-)

   Poista
 2. Minäkin yritän tätä, vaikka marraskuu on tosi heikko kuukausi lukuajan suhteen. Tsemppiä sinulle lukemiseen!

  VastaaPoista