Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kesäbingon lopputulema!

Hupsista heijaa! Olin mieltänyt Le Masque Rougen Kesäkirjabingon kestävän varsinaisen kesän loppuun ja luullut siis elokuunkin olevan vielä lukuaikaa vaan onneksi blogistaniassa surffaillessani huomasin että bingo päättyykin jo heinäkuussa! Niinpä koontipostauksen aika on jo nyt :)

Sain valmiiksi vain kaksi riviä, neljää olin tavoittelemassa. Tältä näyttää lopullinen bingolappuni kera yhdentoista päivänkakkaramerkinnän:

 
 
Vasen pysty rivi koostuu ylhäältä alas seuraavista kirjoista:
 
 
 
 
 
 
Toinen valmiiksi tullut rivi on tuo vinorivi oikeasta yläkulmasta vasempaan alakulmaan ja kirjat siinä oikeasta yläkulmasta lähtien on seuraavat:
 
 
 
 
 
Riveihin kuulumattomia rukseja jäi kolme:
 
 
Kuuluu kirjasarjaan -> Milja Kaunisto: Synnintekijä
 
Tänä vuonna julkaistu -> Sjón: Poika nimeltä Kuukivi
 
Tämä oli hauska haaste, kiitos siitä Emilielle!

6 kommenttia:

 1. Kivan näköiset rivit sinullakin! Tämä oli tosiaan hauska haaste!

  VastaaPoista
 2. Niin oli ja yllättävän hyvin niitä rukseja kertyi vaikken varta vasten lukemisia valikoinutkaan. Tosin, luullessani että tämä jatkuu vielä elokuun, olin jo miettinyt että pitääkö minun tosiaan lukea jokin fantasiakirja että saan pystyrivin oikealle valmiiksi ;-) Dekkarin olin jo kirjastosta lainannut..! Eli kun helpot ruksit oli paikoillaan ehti melkein jo haastaa itsensä epämukavuusalueelta :-D

  VastaaPoista
 3. Oi, nuo päivänkakkarat ovat oikein tosi söpöjä. <3 Itse en tainnut saada kokoon yhtäkään bingoa, sen verran myöhään tähän heräsin mukaan, mutten varmaan olisi bingonsuorittaneiden joukkoon kelvannutkaan kun menin vähän tuunailemaan ristikkoa.. :D Silti, todella kiva haaste! Onnittelut kahdesta bingostasi! <3

  VastaaPoista
 4. Minullekin olisi sopinut, että elokuun olisi vielä voinut täytellä ruudukkoa. :) Mukavia kirjoja olet löytänyt, ja yksi samakin meiltä löytyy ruudukosta eli Brooklyn.

  VastaaPoista
 5. Söpöt nuo sinun kukkaset. Olin orientoitunut lukemaan elokuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän lisää kesää kesäkirjoihin ;)
   Kaikilla tuntuu olleen tuo sama ajatus, että elokuukin aikaa lukea. Mutta ei se mitään, lukeminen jatkuu vaikka bingo päättyikin!

   Poista