Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Blogistanian Finlandia 2013 ehdokkaaniLaahaan jälkijunassa. Olen lukenut kovin vähän vuonna 2013 julkaistuja kirjoja. En kuitenkaan antaisi pistettäkään kirjalle josta en olisi isosti pitänyt, joten seison valintojeni takana hamaan loppuun saakka.

1. Kjell Westö: Kangastus 38 (3 pistettä)

2. Karo Hämäläinen: Ilta on julma (2 pistettä)

3. Jari Tervo: Esikoinen (1 piste)

2 kommenttia:

 1. Onpa mukavaa, että annoit äänesi Westölle. Minustakin se on upea kirja, mutta en ole vielä siitä ehtinyt postaamaan, joten jäi pois omalta listaltani (toisaalta ajattelin sen saavan pisteitä joka tapauksessa enkä siksikään kiirehtinyt postaukseni kanssa). Juuri tuon Tervon kirjan haluaisin lukea, vaikka mulla onkin ennakkoluuloni herran kirjoja kohtaan. Tykkään nimittäin lapsuuskuvauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangastus 38 teki kyllä vaikutuksen, sitä lukiessa oli koko ajan ihan omanlaisensa tunnelma. Katsoin juuri pistelaskun kehittymistä ja oli toisena tällä hetkellä. Taivaslaulua en ole vielä lukenut ja kirjaston jonossa olen numerolla 200 ja risat joten ei taida ihan ensi kuussa tulla hakuilmoitusta ;) Uskon kyllä että pidän siitä.

   Tervolta olin lukenut vain yhden kirjan aiemmin, Kallellaan. Joten yhdenlaista lapsuuskuvausta sekin. Isäntä on lukenut sen lisäksi niitä muitakin Tervoja ja sen ja elokuvien perusteella luulen että minun kohtaamiset Tervon kanssa jää näihin kahteen opukseen. Mutta sehän on vain plussaa että kirjailija on noin monipuolinen.

   Poista