Sivut

lauantai 25. heinäkuuta 2020

Naistenviikko 2020: Koonti



Naistenviikko oli tänä vuonna blogissani vilkas, vaikka seitsemän postausta olisi vaatinut paremmin ennakkovalmistautumista, sen verran tiivis tuo viikkotahti on! Mutta olen tyytyväinen myös tähän viiden jutun viikkoon, jääpähän parannettavaa ensi kesälle :)

Haastetta emännöi perinteiseen tapaan Tuijata. Kulttuuripohdintoja -blogi, nimeä klikkaamalla pääset lukemaan koostetta, josta löytyy linkit kaikkiin mukana olleisiin blogeihin (joita on 26!) ja kommenttikentästä löytyy suoria linkkejä postauksiin.

Minulla oli hieman erilaisia suunnitelmia, mutta loppujen lopuksi kaikki viisi kirjaani ovat romaaneja ja niistä kolme liittyy nimipäiväsankareihin ja kaksi on muuten vain naisten kirjoittamia. Kaksi kirjaa kuuntelin äänikirjoina ja kolmesta paperikirjasta kaksi oli arvostelukappaleita, kolmas kirjastolaina.

18.7 - Riikka
Välillä aika hurjaksikin äitynyt roadtrip toimi erittäin hyvin äänikirjana. Kirja olisi sopinut hyvin myös 23.7, jolloin on sen päähenkilön Olgan nimipäivä.

19.7 - Saara
Valokuvat tuovat mieleen hyviä ja vähemmän hyviä muistoja.

20.7 
Loistava dekkari perhesalaisuuksista Cornwallissa.

22.7
Aurinkoista kesää ja onnellisia loppuja. 

24.7 - Kirsti
Ihmissuhdesotkuja ja eri kulttuurien yhteentörmäyksiä.

Kuten Tuijakin on jo ilmoittanut, haaste jatkuu jälleen ensi kesänä :)

Ensi viikolla onkin luvassa juttua ainakin yhdestä miehen kirjoittamasta kirjasta.


2 kommenttia:

  1. Minullakin oli haaveena postailla joka päivä, mutta sain lopulta neljä juttua kasaan. Kesällä on niin paljon muutakin puuhaa, ettei kirjoitteluaikaa liiennyt enempää. Ja olen tosi huono kirjoittamaan "varastoon" - kaikki heti julki vaan, mitä aikaiseksi saa. :)

    Sinulla on ollut monipuolinen naistenviikko. Cantelin kirja kiinnostaa minuakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla, en osannut jemmata juttuja! Heräsin liian myöhään koko naistenviikkoon ja vain Saaran päivän jutun sain ajastettua pidemmältä. Liian myöhään tajusin, että olin juuri postannut Reetan ja Johannan kirjoittamat romaanit! (Tähän sellainen lyö itseään otsalohkoon -hymiö, argh!) Jospa ensi vuonna suunnittelisi vähän pidemmällä kaavalla tätäkin.

      Poista