Sivut

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Valmistautumista lukumaratoniin ja pihakuvia...Siinä niitä olisi, maratonkirjoja. Osa jo aiemmin sillä silmällä kirjastosta napattu, osa tänään haettuja. Vasemmalla ovat ne joihin ensisijaisesti luulisin tarttuvani, oikealla varakirjoja jos fiilis muuttuu. Ihmettelen ellei missään kohtaa muutu!


Meillä kukkivat tällä hetkellä mm. juhannusruusut ja villit lupiinit <3


Lukuseurani ei paljon kukkasista välitä, onneksi. Eivät kuitenkaan tekisi mitään hyvää niille...


Lumipalloheisi on lempipensaitani jo mummun upeasti hoidetusta puutarhasta saakka.


Syreeneihin olen todellakin hurahtanut. Niitä oli täällä anopin aikoihin jo viisi ja nyt, 9 vuotta myöhemmin, kahdeksan ;) Kuvassa nuokkusyreeni, yksi suosikeistani.


8 kommenttia:

 1. Mielensäpahoittajat ovat mielestäni loistovalinta maratonille. Jos alkaa muu luettava käydä liian vakavaksi, niin niillä saa rentoutta peliin. Hyvät siis olla varalla. Lukuiloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tämä on ensimmäinen maratonini koskaan, olen vaklannut muiden aiempia maratoneja ja tullut siihen tulokseen että on viisainta valita monta pientä ja erilaista kirjaa, joten sillä taktiikalla lähdetään. Ruiz Zafonin kirjan aloitin eilen ennen nukkumaan menoa joten sen luen todennäköisesti ensin loppuun, sitten jää nähtäväksi mihin ensimmäiseksi tartun. Itseäkin jo jännittää ;-)

   Poista
 2. Kyrö on kyllä todella hyvä valinta, nauroin ihan kippurassa kun luin niitä aikoinani :) Tsemppiä maratoniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen minäkin luotan, että huumoripläjäystä johonkin väliin niin ensikertalainenkin jaksaa maratoonata :D

   Poista
 3. Meri Kuusiston Amerikkalaistakin voi suositella! Sekin on nopsalukuinen. Kivoja kirjoja pinossa ja ihana puutarha siellä ympärillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos -harmi vain että ilmat ovat jo pitkään olleet sellaiset ettei ulkona voi lukea! Vaikka kuinka pukisi päälleen niin hyttyset ovat ainakin kiusana ja äsken taas satoikin... 12 minuuttia h-hetken alkuun :)

   Poista
 4. Ihana lumipalloheisi. Sisareni ei ole niin puutarhahullu kuin minä, mutta lumipalloheisi hänellä on melkein yhtä komea kuin sinulla;)

  Arvaa mitä: Mun nuokkusyreeni ei ole ikinä auennut noin. Kuvasinkin sen just ja luulin, että sen kuuluu olla nuppuinen....Kaikkein kaunein voipi olla oskovan kaunotar, mutta se ei kukkinut jostain syystä tänä kesänä, ehkä siksi että siirsimme sen enemmän valoon. Sen kukat ovat kuin aitoja helmiä.

  Holger Isabellat kukkivat tänä vuonna kuin viimeisillään raskaana.

  Ja nuo sun koiruudet ♥ Minulla on aina ollut noutajia, mutta kun suriruhtinatar Olga lähti runsas vuosi sitten, emme ole vielä kyenneet....Ovi on kuitenkin raollaan...

  Kiva, että laitat tänne puutarhaa, koiria etc.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumipalloheisi onkin helppo ja näköjään aika vaatimatonkin. Se on ison koivun ja ison vaahteran välissä ja voi siitä huolimatta hyvin, joten kaipa se tarpeeksi vettä ja ravinteita saa :) Ja syreenit on niin minun lemppareita!
   Kyllä sen sitten sydämessään tietää jos ja kun uuden perheenjäsenen aika koittaa <3

   Poista