Sivut

torstai 19. kesäkuuta 2014

Blogistanian lukumaraton III: klo 14 se alkaa!13.45

Nyt on juhannusviikonlopun kauppareissusta selvitty kunnialla ja maraton voi käynnistyä minunkin kohdallani suunnitelmien mukaisesti klo 14!

Toissayönä ennen nukkumaan menoa aloittamani Carlos Ruiz Zaffonin Marina on edelleen kesken, joten maraton alkaa sen loppuun lukemisella.

16:02

Marina on nyt luettu loppuun. Pieniä keskeytyksiä tuli matkan varrella, kun muistin että piti varata aika eläinlääkärille yms mutta muuten vain luin, luin ja luin. Ihana siippani laittoi juuri pannarin uuniin kypsymään, niin että ahkera lukija pysyy eväissä ;)

Aikaa kulunut 2h4min, sivuja luettuna 147. 

18:50

Olen tässä välissä lukenut Jukka Pakkasen pienoisromaanin Elena Damianin kirjeet, erittäin nopealukuiset 102 sivua, ja aloittanut paristakin blogista viime viikkoina bonganneeni islantilaisen pikkuteoksen nimeltään Poika nimeltä kuukivi. Olen siinä menossa sivulla 84 ja tarina kiehtoo. Harmillinen päänsärky alkoi vaivata kuuden maissa, joten otin pienet nokosetkin tässä välissä ja nyt saa suhveeta. Varsinainen haaste on tosin vasta edessä, sillä illan ensimmäinen fudispeli on alkamassa ja pitäisi sen ohessa myös lukea ;)

Aikaa kulunut 4h50 min ja olen lukenut 332 sivua.

20:20

Kahvia, fudista ja Poika nimeltä kuukivi luettuna loppuun. Islantilaisromaani ansaitsee ilman muuta oman postauksensa, mainiotunnelmainen kirja! Seuraavaksi aion tarttua vanhempaan, vuonna 2002 julkaistuun Mindele Londonin kirjaan Kolmastoista tuoli, joka kertoo juutalaissuvun elämästä Suomessa muutama vuosikymmen sitten.

Maratoonausta takana 6h20min ja sivuja plakkarissa 401.

02.00

Mä niin arvasin tämän! IIllan odotetuin peli oli pakko katsoa, joten Kolmastoista tuoli edistyi hieman hitaasti. Saunominen ja kaalikeitto verottivat myös lukuaikaa, mutta nyt ollaan joka tapauksessa puolivälissä maratonia.

Aikaa siis kulunut 12 tuntia, luettuja sivuja 558.

14.00

MARATON ON PÄÄTTYNYT -minun osaltani, moni varmasti lukee vielä :)

Aloitin tänään herättyäni (sangen myöhään...) Julie Kiblerin Matkalla kotiin ja ehdin lukea siitä 142 sivua.

Kokonaissivumääräksi ihka ensimmäisellä maratonillani kertyi siis tasan 700 ja olen tuohon hyvinkin tyytyväinen. Jalkapallon MM-kisat verottivat kuitenkin omansa ;)
12 kommenttia:

 1. Toivottavasti futispelin ja lukumaratonin yhdistäminen onnistuu. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on lukeminen sujunut peliä samalla pikkasen seuraten, kun ääni on hiljaisemmalla. Poika nimeltä kuukivi piti hyvin otteessaan. Kiitos tsempityksestä!

   Poista
 2. Maratonisi näyttää sujuvan varsin mukavasti. Myötäistä lukutuulta jatkoonkin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :-) 22 jälkeen on kyllä takunnut pahasti kun on ollut ihan pakko katsoa Uruguay-Englanti peliä!

  VastaaPoista
 4. Hyvinhän siellä etenee! Poika nimeltä kuukivi alkoi kiehtoa minuakin. Seurasin puolellakorvalla matseja, mutta muuta puuhaa onkin ollut häiritsemässä maratonia. Lukeminen on silti kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika nimeltä Kuukivi kannattaa ilman muuta lukea. Ihmeen hyvin se lukeminen mullakin sujui vielä ensimmäisen pelin aikana ;)

   Poista
 5. Poika nimeltä kuukivi oli ihana, minäkin tykkäsin siitä kovasti. Hyvinhän sinulla tuntui maraton sujuvan, jalkapallo on kyllä sellainen magneetti että vetää puoleensa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kirja tempaisi kyllä heti ensimmäiseltä sivulta lähtien mukaansa. Ja itsekin olen yllättynyt kuinka kivuttomasti lukemisen ja fudiksen pystyi yhdistämään, luulin etukäteen että takkuaa enemmänkin ja lyön hanskat tiskiin tuloksena 300 sivua nukkumaan mennessä ;)

   Poista
 6. Poika nimeltä kuukivi kuulostaa jo nimen perusteella mielenkiintoiselta! Onnea menestyksekkäästä maratonista!

  VastaaPoista
 7. Kiva että pääsit lukemaan Jukka Pakkasta! Luin Elena Damianin kirjeet joskus, tykkäsin. Ja joo, tää maraton oli mulle ihan väärään aikaan, piti katsoa fudista =)

  VastaaPoista
 8. Sait aika paljon aikaan häiriöistä huolimatta! :) Marina on minunkin pitänyt etsiä käsiini jo pitemmän aikaa, mutta toistaiseksi jäänyt lukematta. Kuukiven voisin myös lukea. :)

  VastaaPoista