Sivut

tiistai 10. marraskuuta 2020

Marraskuun lukuhaaste, 1.-8.11

2.11 hain neljä varausta kirjastoautolta. Ehkä jokin niistä pääsee lukuun Hotelli Flanagansin jälkeen?


Perinteinen kirjailija Karo Hämäläisen aloittama marraskuun lukuhaaste on täällä jälleen! Lue marraskuussa joka päivä vähintään 30 sivua. Enemmänkin saa tietysti lukea. Mikä tahansa kirjallisuus käy, pääasia että lukee. Sivuja ei voi lukea varastoon, eikä paikata jälkeenpäin.

Tapahtuman sivulla Facebookissa (Marraskuun lukuhaaste 2020) tai esim blogissa ja instassa voit kertoa miten haaste etenee, mitä olet lukenut ja kuinka paljon, sekä keskustella muutenkin kirjallisuudesta.

Haaste alkaa 01.11.2020 ja päättyy 30.11.2020. Lukuiloa kaikille ☺

Minulla on kesken Åsa Hellbergin Hotelli Flanagans, joten jatkan sitä. Jaan postaukset tänä vuonna neljään osaan, koska höpinöintiä on luvassa ;)

1.11 - 46 sivua
2.11 - 53 sivua
3.11 - 67 sivua 

3.11 Hotelli Flanagans on nyt luettu. Ihan näppärä viihderomaani jossa oli pari mukavaa twistiä. Kirja on trilogian ensimmäinen osa, alun perusteella lukisin kyllä seuraavankin.

Päätin välitä seuraavan kirjan juuri hakemistani varauksista ja valikoin ensimmäiseksi Tuohitähtipuun joka sijoittuu sodan jälkeiseen Suomeen. 

4.11 - 43 sivua
5.11 - 33 sivua
6.11 - 24 sivua

7.11 Lautapelaaminen vie tällä hetkellä lukemisen sivumäärät vähän tiukille. Eilen jäin jo vähän alle tavoitteen ja tänään käy vielä ohraisemmin, ellen kohta intoudu ahmimaan. Viime viikkoina on tullut hankittua uusia pelejä sekä liikkeistä että Facebookin lautapelikirppikseltä ja lainattua pari kirjastostakin. Kirsikkana kakun päällä ovat vielä Kickstarter-projektit, joista juuri saimme yhden pelin, Parisin, kotiin monen kuukauden odottelun jälkeen ja toinen on saapumassa maanantaina. Ja sitten kun pääsen kirjan pariin, se tarkoittaa enenevissä määrin luurit korville ja kädet vapaaksi tekemään jotain oheisjuttua, kuten heiluttamaan sukkapuikkoja tai hoitamaan koirien turkkeja.

7.11 - 56 sivua
8.11 - 29 sivua Tuohitähtipuu loppuun

9.11
Ensimmäinen osa haastetta on valmis! Otin lauantaina itseäni niskasta kiinni ja aloin saman tien lukemaan kun tein tuon edellisen päivityksen, ja tuntui kuulkaas hyvältä ;)
Eihän tämä nyt mitenkään täydellisesti mennyt, mutta en silti ressaa. 
Eilen olisin saanut 30 sivua täyteen, mutten enää aloittanut uutta kirjaa yhden sivun puuttumisen takia, kun se ei muuten sopinut, olin nimittäin jo sängyssä viittä vaille unessa :) 

Ensimmäisen 8 päivän aikana luin siis paperikirjaa 351 sivua, mikä on varmaan ihan keskivertoa muutenkin. Sen lisäksi olen kuunnellut äänikirjoja, suhteessa enemmän, mutta sekin on ollut viime viikkojen trendi... 

Lukemistani kirjoista bloggaan erikseen vähän myöhemmin.


8 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Tänään olenkin juuri sopivasti lukenut jo 100 sivua, joten sen puolesta sopisi hyvin lähteä mukaan haasteeseen 😊 Juuri nyt luen toistamiseen Lena Anderssonin "Omavaltaista menettelyä"/ Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun muistutit, minulla onkin se jatko-osa vielä kuuntelematta :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä haasteeseen. Täytyypä osallistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihan viime tipassa hoksasin, että sehän on nyt marraskuu! Olen osallistunut joka vuosi, ei voi perinnettä katkaista 😀

      Poista
  3. Mulla on nykyään nii hyvä rytmi, etten ole edes virallisesti Marraskuun lukuhaasteeseen tarttunut. Sen sijaan eräs kaverini kiitteelee sitä lukujumin selätyksestä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin se on monena vuonna lisännyt roimasti luettujen sivujen määrää :) Tänä vuonna lähdin mukaan pikemminkin perinteenä.

      Poista
  4. Olen osallistunut haasteeseen muutamana vuonna, mutta nyt ei jotenkin löytynyt innostusta seurata luettuja sivuja. Olen kyllä lukenut, mutten ehkä aivan joka päivä... tässä on silti kiva idea, varsinkin kun marraskuu on muutoin minusta suht ankea kuukausi, noin sään puolesta siis - mukavaa, että tämmöisiä tempauksia just tälle kuukaudelle! Sinulla on lähtenyt haaste kivasti käyntiin, tsemppiä lukemiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se ollut Hämäläisen taka-ajatus silloin, sijoitettuna juuri tällaiseen surkean synkkään ja sateiseen ajankohtaan :) Minä etenen kyllä kirjoissa hyvin, mutta huomaan tämän myötä, että luettujen sivujen määrä on huomattavasti pienempi suhteutettuna kuunneltujen kirjojen vastaavaan "sivumäärään"... Ihan hyvä ravistaa itseään asiassa!

      Poista