Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän lukumaraton (lopullinen päivitys)
Ystävänpäivän lukumaraton on osaltani käynnistynyt klo 20 ja tulee siis jatkumaan pitkälle sunnuntai-iltaan. Sivumäärätavoitteeni ei tällä kertaa ole kummoinen;  meillä on edelleen hoidettavana 2,5 viikon ikäiset koiranpennut joita niiden emä ei saa antibioottikuurinsa takia imettää. Aluksi ruokimme ne 3 tunnin välein vuorokaudet ympäri, tämän viikon alusta pidensimme välejä neljään tuntiin. Siitä huolimatta univelkaa on hyvä määrä mikä tietysti vaikuttaa myös lukemiseen. 

Olen jo kolme päivää sitten aloittanut Sari Kaarnirannan kirjan Turvattomin on rakkaus ja edennyt siinä ajassa sivulle 68. 23.30
Olen edennyt kirjassa 45 sivua mikä on enemmän kuin eilen ja toissapäivänä yhteensä. Eihän tämä maratoonaamista ajatellen kaksinen aloitus ole,  verrattuna vaikkapa kahteen kesäiseen yhteismaratoniin, mutta pääasia on kaiken tämän penturumban keskellä olla hetken osa jotain muutakin kuin neljän tunnin välein toistuvia herätyksiä / hälytyksiä. 


03.13
Menossa on ns. kitutunti, tässä tapauksessa siksi että haluaisin jo nukkumaan mutta kello neljän ruokailu on vielä pennuilla edessä. Sen jälkeen saan nukkua kahteentoista, koska kepo (kennelpoika eli mieheni 😆) hoitaa yksin kello 8 vuoron. Ruokinnassa menee tunti ja oma nukahtamiseni ajoittuu sinne 6-7 välille joten puoliltapäivin jatkaisin niiiin mieluusti unia :-D 
Maratonista; sivuja on kertynyt lisää 81.

SALDO TOISTAISEKSI 126 SIVUA.

15.25
Sain luettua Kaarnirannan kirjan loppuun sängyssä :-) Sammutin valot muutamaa minuuttia vaille 6 ja nukahdin saman tien. Todella hyvä kirja, saisitte lukea sen tekin! ;-) Nimi on sille aika huono siinä mielessä, että antaa vaikutelman imelästä rakkaustarinasta mitä se ei todellakaan ole. 

Minulla on lainassa kaksi novellikokoelmaa ja taidan jatkaa niillä tänään. 


LUETTUJA SIVUJA 177.

18.30
7 rakkaustarinasta luettu Terttu Auteren Kosinta. 18 sivua, mutta olisin tätä Kaari Utrio-tyyppistä 1800-luvulle sijoittuvaa tarinaa lukenut mieluusti kokonaisen romaanin verran. Se minulla näissä novelleissa tahtoo ollakin ongelmana, loppuvat liian pian. 

LUETTUJA SIVUJA 195.

19.20
Luettuna kaksi novellia lisää: Kirsti Ellilän Lemmenlukko jossa eronnut Heli on matkustanut Vilnaan murtamaan exän kanssa siltaan kiinnitettyä lemmenlukkoa sekä Kristiina Romppaisen Luokkakokous, jonka idean voi poimia jo nimestä. Sivuja yhteensä 51.

LUETTUNA 246 SIVUA. 

20.00
Maraton päättyi tältä erää. Ehdin vielä lukea Granta 3:sta Sofi Oksasen kuunnelman Siniposkiset tytöt. Siinä ollaan vuoden '49 keväällä karjavaunuun ahdettuina matkalla kohti Siperiaa. Tämä on ensikosketukseni Oksaseen, mutta ainakin tästä pidin.LOPULLINEN SIVUMÄÄRÄ 290.
Ei kaksinen maratoniksi, mutta olosuhteet huomioiden ihan ok. Tavoite oli lukea 300 sivua jonka teknisesti olisin ehtinyt, mutten halunnut aloittaa uutta novellia vain saadakseni tietyn sivumäärän täyteen. Siippa on jo kuumentanut pentujen maidon, nyt ruokkimaan :-)
4 kommenttia:

 1. Kuulostaa melkoiselta vauvojen hoitamiselta! Tsemppiä lukemiseen, joka on varmaankin tervetullutta pään tuuletusta keskelle urakkaa!

  VastaaPoista
 2. Huh, sinulla on melkoinen maraton. Nostan hattua, kun viitsit laisinkaan lukea koiranhoidon lomassa. Tsemppiä, jos vielä ehdit kirjan pariin. :)

  VastaaPoista
 3. Hauska homma teillä, tiedän tuon touhun tosi hyvin. Haaveilen itse kevään pentueesta, haimme uroksen juuri perjantaina. Aika mene sen kanssa. Olen kaivannut pentuja. Siinä kirjat jää toiseksi. Meillä pennut tosin ovat kissanpentuja.

  VastaaPoista
 4. Granta onkin hyvä idea maratonille. Niissähän on vaikka mitä, valinnanvaraa riittää. Hyvin ehdit lukea kaiken muun keskellä, joten onnittelut! :)

  VastaaPoista