Sivut

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Mitä luin ystävänpäivän maratonilla?


En ole tämän vuoden puolella monenakaan päivänä lukenut kuin 20-30 sivua nukkumaan mennessä, joten kaipasinkin jotain tällaista sysäystä kuin lukumaraton :-) En suunnitellut sivumäärällisesti suuria, 150 sivua olisi kelpo suoritus näistä lähtökohdista. 

Olin lainannut maratonista tietämättä hyvin teemaan sopivan tietokirjan Lemmen ilot ja sydämen salat - Suomalaisen rakkauden historiaa. Niinpä aloitin siitä ja luin tiistaina 163 sivua joka ylitti jo kokonaistavoitteen! Hyvä fiilishän siitä tuli! Nukkumaan käydessä jatkoin kesken olevaa romaania, joka on Tiina Lifländerin Kolme syytä elää ja luin siitä aika tyypillisen sivumäärän eli 33. Ensimmäisen päivän osalta saldo siis 196 luettua sivua. 

Tänään minulla oli lukuaikaa klo 17 saakka. Maratonista huolimatta koirien piti päästä jäälle näin kauniina keväisenä aurinkopäivänä ja sen jälkeen käytiin vielä kaupassa, joten lukeminen jäi aika vähiin. Jatkoin Lemmen iloja ja sivuja ja ehdin hyvin lukea sen loppuun. Kirjassa on sivuja yhteensä 268 + 33 romaanista, saldoksi sain siis 301 sivua ja yllätyksekseni tuplasin odotetun määrän! Jospa tämä toimisi nyt jonkinlaisena alkusysäyksenä lukea välillä päiväsaikaankin!

2 kommenttia:

  1. Hieno määrä! Upeasti menit yli tavoitteista. Itsekin lähdin sellaisesta lähtökohdasta että ajattelin että pääasia että saa jotain luetuksi ja hyvää teki! /Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli kyllä hyvä fiilis :-) Aloitin muutama päivä sitten Belgravian mutta harmi kyllä se ei ole ollut sellainen "lukusukkula" kuin olisin toivonut. Olen vain parina päivänä saanut luettua sitä päivälläkin.

      Poista